Asigurari de ski - sigla

asigurari de skiAjutor

Practici sporturi de iarna? Cumpara asigurarea de ski.

Esti aici: Prima pagina > Cum cumpar asigurarea de ski

Cum cumpar o asigurare pentru sporturi de iarna?

Iti oferim toate informatiile pentru cumpararea asigurarii pentru sporturi de iarna. Daca nu gasesti raspunsurile dorite,
suna-ne la 021 321 7428 sau da-ne un e-mail la intrebari@asigurarideski.ro

1. Cum aflu cat costa o asigurare?

2. Cum folosesc un cod de reducere?

3. Am aflat preturile asigurarilor. Cum cumpar?

4. Cum primesc polita de asigurare?

5. Cum cumpar o asigurare de grup?


1. Cum aflu cat costa o asigurare?

Pentru a afla preturile asigurarii pentru sporturi de iarna trebuie sa ne dai cateva informatii:

 • data la care pleci in calatorie - inceputul perioadei asigurate
 • data la care te intorci din calatorie - sfarsitul perioadei asigurate
 • teritoriul asigurat - asigurarea pentru sporturi de iarna este valabila numai in teritoriul specificat
 • sportul practicat - asigurarea pentru sporturi de iarna este valabila numai pentru sportul specificat
 • data de nastere a asiguratului - www.asigurarideski.ro are nevoie de data ta de nastere pentru a gasi cele mai potrivite planuri de asigurare

La teritoriul asigurat poti opta pentru oricare din zonele:

 • Romania -esti asigurat oriunde practici sporturi de iarna in Romania cu conditia ca perioada asigurata sa inceapa peste cel putin doua zile de la data curenta.
 • Europa - asigurarea ta este valabila in Europa; alege extraoptiunea de asigurare medicala de calatorie pentru a fi asigurat inclusiv pe drumul pana la destinatie
 • Toate tarile lumii - asigurarea ta este valabila oriunde in lume

La sportul practicat poti opta pentru oricare din grupele de sporturi de iarna:

 • Grupa 1 cuprinde Ski si sarituri cu schiurile
 • Grupa 2 cuprinde Snowboard si sarituri cu snowboardul
 • Grupa 3 - asigurarea ta este valabila pentru ski si sarituri cu schiurile, snowboard si sarituri cu snowboardul, sanie, deplasari cu snowmobilul si patinaj.

Dupa ce ai completat corect informatiile apesi pe butonul de "Preturi si planuri de asigurare". www.asigurarideski.ro iti va calcula planurile si preturile de asigurare.


2. Cum folosesc un cod de reducere?

La www.asigurarideski.ro ne place sa facem tot timpul cate o surpriza placuta clientilor nostri.
Dupa cumpararea asigurarii vei primi un cod de reducere valabil pentru toate asigurarile cumparate in aceeasi zi.

Reducerea este de 10%.

In plus, ne poti urmari pe Twitter pentru a afla despre alte promotii si reduceri.

Pentru a activa codul de reducere acceseaza "Am un cod de reducere" situat imediat sub data nasterii, scrie codul asa cum l-ai primit si apasa "Activeaza cod". Daca vei vedea un semn cod verificat, codul a fost activat si preturile vor fi reduse.


3. Am aflat preturile asigurarilor. Cum cumpar?

www.asigurarideski.ro ti-a calculat pretul asigurarilor pentru sporturi de iarna.
Pentru ca suntem diferiti, ai la dispozitie mai multe planuri de asigurare si poti sa alegi asigurarea potrivita:

 • Daca practici sporturile de iarna pentru relaxare si mergi pe partii de dificultate mica sau medie, asigurarile Dynamic sau Active sunt potrivite pentru tine.
 • Daca esti activ, iti place adrenalina si te duci pe partii negre, ai nevoie de o asigurare Adrenaline care are suma asigurata mai mare.

Conditiile de asigurare specifice fiecarui plan de asigurare le gasesti in partea de jos a tabelului, in dreptul "Contractului de asigurare". Documentul este cu caracter informativ. Dupa finalizarea platii vei primi polita de asigurare si conditiile anexate politei respective pe email.

Sfat: Asigurarile sunt scutite de plata TVA. Asta inseamna ca pretul afisat pe site este pretul final pe care il vei plati!

Dupa ce ai ales planul de asigurare potrivit, apasa butonul "Cumpara" din dreptul asigurarii. Se va deschide formularul in care colectam informatiile despre asigurat si despre platitor.


Cum completez pasul 1 - Informatii despre asigurat?

Numele si prenumele asiguratului reprezinta persoana asigurata. Polita de asigurare va contine numele si prenumele. Este important sa scrii mai intai numele de familie si apoi prenumele.

Actul de identitate al asiguratului este documentul cu care asiguratul se legitimeaza, nu actul cu care calatoreste in strainatate. Trebuie sa introduci seria si numarul cartii de identitate, nu pasaportul! Daca asiguratul este minor, scrie actul de identitate al parintelui sau tutorelui legal.

Domiciliul asiguratului - avem nevoie doar de judetul si localitatea de resedinta a asiguratului (adresa din buletin)

Adresa de e-mail - este foarte important sa o introduci corect. Pe aceasta adresa de e-mail vei primi polita de asigurare si conditiile de asigurare.

Numarul de telefon este necesar doar pentru a fi contactat in cazul unor probleme cu plata electronica. Nu te vom deranja cu telefoane sau sms-uri nedorite!


Cum completez pasul 2 - Informatii despre platitor?

Daca platitorul este diferit de persoana asigurata, iti recomandam sa introduci datele platitorului exact asa cum sunt scrise pe card, inclusiv actul de identitate, adresa de email si telefonul. Pe adresa de e-mail a platitorului vor fi trimise chitanta de plata si confirmarea tranzactiei electronice.


Pasul 3 - Finalizarea comenzii si plata

Poti plati cu cardul sau prin virament bancar. Optiunea de plata prin transfer bancar este disponibila numai pentru asigurarile ce intra in valabilitate peste 7 zile de azi.

In functie de perioada asigurata vei avea butonul de "Plata cu card bancar" si butonul "Plata prin transfer bancar".

PLATA ONLINE PRIN CARD BANCAR

Daca alegi plata cu cardul bancar vei fi redirectionat catre pagina ePayment care contine formularul de plata securizat pentru comanda ta. Tot ce trebuie sa introduci acolo este numarul cardului, numele exact cum apare pe card, luna si anul expirarii si codul CVV/CVV2 - scris pe spatele cardului, ultimele 3 cifre din dreptul locului de semnatura.


Procesarea datelor se face in mod exclusiv pe serverele ePayment. www.asigurarideski.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau. Indiferent de valuta pe care o ai un cont, tranzactiile se fac in lei la cursul bancii tale.


Dupa ce ai introdus corect datele, apasa butonul "Plateste acum". Plata va intra in procesul de autorizare ePayment si daca totul este OK vei fi redirectionat catre www.asigurarideski.ro unde vei primi un cod de reducere de 10% si confirmarea platii.

www.asigurarideski.ro are implementat sistemul de plati online de la ePayment. Poti plati asigurarile cu cardul, in conditii de maxima siguranta, fara comision de procesare si fara sa pierzi timp pretios. Autorizarea platii se face foarte rapid si in maxim 10 minute primesti gratuit polita de asigurare pe adresa de e-mail specificata.

Poti plati cu orice tip de card emis sub sigla VISA sau MASTERCARD.


Sfat: Pentru ca nu toate bancile sunt inrolate in sistemul de maxima siguranta 3D Secure sau cardul tau nu este activat pentru cumparaturi pe internet, te sfatuim sa suni inainte de plata la numarul de pe spatele cardului si sa verifici ca poti plati cu acel card.
Daca intampini probleme cu plata electronica suna-ne la 021.321.7428 si vom gasi o metoda de rezolvare a situatiei!


PLATA OFFLINE PRIN TRANSFER BANCAR

Plata offline prin transfer bancar este disponibila pentru politele a caror perioada de asigurare incepe peste cel putin 7 zile de la data solicitarii.

Vei primi pe e-mail o instiintare de plata cu toate informatiile necesare efectuarii platii.

Daca alegi varianta de plata cu transfer bancar trebuie sa stii ca vei primi asigurarea imediat ce avem confirmarea platii de la banca. Ne poti trimite confirmare de plata pe e-mail la adresa info@asigurarideski.ro sau fax 021.320.20.16


Atentie: Trebuie sa platesti pana la data indicata in instiintarea de plata. In caz contrar, exista riscul anularii politei de asigurare.


4. Cum primesc polita de asigurare?

Livrarea politei de asigurare se face intotdeauna gratuit!

Dupa efectuarea platii vei primi pe adresa de e-mail indicata un link catre polita de asigurare, de unde vei putea sa o descarci si sa o tiparesti.

Pentru siguranta datelor tale personale, polita poate fi descarcata numai dupa autorizare. Vei primi toate informatiile necesare autorizarii pe adresa de e-mail indicata.


Sfat: Pentru evitarea greselilor de autorizare introdu manual codul unic primit in e-mail!
Daca intampini probleme cu autorizarea descarcarii politei de asigurare, contacteaza-ne la telefon 021.321.74.28 sau pe e-mail la suport@asigurarideski.ro.


5. Cum cumpar o asigurare de grup?

Momentan nu poti cumpara o asigurare de grup.

Echipa noastra tehnica face eforturi sa implementeze asigurarea de grup pe www.asigurarideski.ro. In cel mai scurt timp vom activa aceasta optiune.
Pentru ca nu poti sa cumperi inca o asigurare de grup, noi iti facem cadou o reducere de 10% dupa prima polita cumparata, in asa fel incat sa compensam efortul tau.
Iti multumim pentru intelegere!


Ai nevoie de o asigurare de ski de fiecare data cand practici sporturi de iarna.