Asigurari de ski - sigla

asigurari de skiTermeni si conditii

Practici sporturi de iarna? Nu uita de asigurarea de ski.

Esti aici: Prima pagina > Termeni si conditii

Termeni si conditii generale de utilizare www.asigurarideski.ro

Citeste cu atentie termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.asigurarideski.ro

1. Companie

S.C. GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. GERROMA®, este societate de asigurare romano-germana cu capital integral privat, cu sediul in Bucuresti, Str. Emil Garleanu nr. 11, Bl. A8, Sc. 2, Et. 5, Ap. 49 - Sector 3, Inregistrata la Registrul Comertului sub numarul: J40/7054/1995, Codul de Identificare Fiscala: 7804274, avand capital social subscris si varsat: 8.150.000 lei, autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RA-016/04.10.2003, inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub numarul 5213.

Experienta de peste 15 ani ii permite reorientarea catre nevoile specifice ale pietei actuale si implicarea in strategia de revitalizare a produselor de asigurare.

2. Cum comand?

Pentru a comanda o asigurare trebuie sa introduci perioada asigurata, teritoriul asigurat si data nasterii. www.asigurarideski.ro iti va afisa asigurarile disponibile si preturile lor. Trebuie sa alegi planul de asigurare care se potriveste nevoilor tale si apoi iti introduci datele necesare pentru emiterea politei.

3. Cum platesc?

Ai la dispozitie doua metode de plata:

PLATA ONLINE CU CARDUL, prin ePayment

www.asigurarideski.ro foloseste serviciile de tranzactionare online oferite de ePayment. Toate tranzactiile online sunt efectuate in mediu securizat SSL. Sistemul nostru de plati este inrolat in 3D Secure, cel mai avansat sistem de securitate pentru platile online.


Procesarea datelor se face in mod exclusiv pe serverele ePayment. www.asigurarideski.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau. Indiferent de valuta pe care o ai un cont, tranzactiile se fac in lei la cursul bancii tale.


Comisionul pentru plata online cu cardul este 0 lei.

Poti plati cu orice tip de card emis sub sigla VISA sau MASTERCARD.

Pentru a evita orice problema la plata cu cardul bancar, te sfatuim sa verifici daca ai cardul activat pentru tranzactiile pe internet.
De regula trebuie sa suni la numarul de telefon de pe spatele cardului si sa urmezi instructiunile bancii emitente.
Poti verifica daca tipul cardului tau este acceptat la platile pe internet folosind lista ePayment de carduri bancare romanesti.


PLATA OFFLINE PRIN TRANSFER BANCAR

Plata offline prin transfer bancar este disponibila pentru politele a caror perioada de asigurare incepe peste cel putin 7 zile de la data solicitarii.

Vei primi pe e-mail o instiintare de plata cu toate informatiile necesare efectuarii platii.

Daca alegi varianta de plata cu transfer bancar trebuie sa stii ca vei primi asigurarea imediat ce avem confirmarea platii de la banca.
Comisionul transferului bancar este suportat de platitor

4. Livrarea politei

Dupa efectuarea platii vei primi pe adresa de e-mail indicata un link catre polita de asigurare, de unde vei putea sa o descarci si sa o tiparesti.

Pentru siguranta datelor tale personale, polita poate fi descarcata numai dupa autorizare. Vei primi toate informatiile necesare autorizarii pe adresa de e-mail indicata.

5. Confidentialitatea datelor personale

S.C. GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.asigurarideski.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra. atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Vizitarea si utilizarea acestui site se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul dvs. cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere dintre parti. S.C. GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. isi rezerva dreptul de a schimba si de a actualiza in orice moment continutul website-ului www.asigurarideski.ro precum si politica de confidentialitate si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

Colectarea de date cu caracter personal

S.C. GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. colecteaza date cu caracter personal numai cu acordul dumneavoastra prin furnizarea acestora voluntar. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai S.C. GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A.

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite in urmatoarele scopuri:

  • pentru a va livra produsele de asigurare comandate de pe website-ul www.asigurarideski.ro
  • pentru a comunica cu dumneavoastra in privinta produselor de asigurari comandate.
  • pentru a va asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
  • pentru a publica lista castigatorilor promotiilor initiate de S.C. GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A.

Tuturor persoanelor care achizitioneaza produse de asigurare de pe www.asigurarideski.ro le sunt garantate drepturile prevazute de legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

6. Limite de responsabilitate

GERMAN ROMANIAN ASSURANCE nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierdere sau dauna, incluzand dar nelimitandu-se la daunele directe sau indirecte aparute din utilizarea sau vizitarea site-ului www.asigurarideski.ro.

GERMAN ROMANIAN ASSURANCE face toate eforturile pentru a intretine si mentine online site-ul www.asigurarideski.ro si nu va putea fi facuta responsabila daca site-ul www.asigurarideski.ro este indisponibil online, din orice motive.

7. Drepturi de autor

Toate marcile, logo-urile, textele, imaginile si aplicatiile software care apar pe acest site sunt proprietatea S.C. GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. si sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala.

Ai nevoie de o asigurare de ski de fiecare data cand practici sporturi de iarna.